Asiakastarinat

Asiakkaidemme kokemuksia Sievi Hyvinvointilojen toteuttamista hoiva- ja päiväkotitihankkeista

Toteutamme asiakkaillemme vuokrattavia  hoivakoteja vanhuksille ja vammaisille, palvelukoteja kuntoutujille,  ryhmäkoteja nuorille sekä päiväkoteja lapsille. Tutustu referensseihimme ja lue asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstämme.

Tervetuloa tutustumaan asiakastarinoihimme!

Meitä kuunneltiin tosi hyvin

"Asukkaat ovat sanoneet, että uuteen kotiin on ollut ihana tulla. He ovat viihtyneet todella hyvin ja ottaneet tämän paikan todella hyvin vastaan aina ensimmäisestä viikosta alkaen, Nissinen iloitsee. "

Kodinomaiset ja turvalliset tilat ovat tärkeä osa Familarin toimintaa

”Aikaisemmat projektimme ovat onnistuneet hyvin. He ovat myös ottaneet antamamme palautteen hyvin vastaan ja lähteneet kehittämään tiloja sen perusteella. Senkin takia tämä Askolan projekti on toteutettu yhdessä heidän kanssaan", yksikönjohtaja Meri Boström summaa.

Kepakoti avasi uuden hoivakodin ilman suuria investointeja

"Meidän ei ole tarvinnut stressata rakennuksen tiimoilta mistään. Yhteistyö Sievi Hyvinvointitilojen kanssa toimi todella hyvin, kaikki sujui sovitun mukaisesti ja talo valmistui kuukauden etuajassa", toiminnanjohtaja Jussi Virtanen kiittelee.

Päiväkoti Muruselle uudet, räätälöidyt toimitilat nopealla aikataululla

"Voi sanoa, että jos jatkossa rakennamme päiväkodin jonnekin päin Suomea tai vaikka ihan tänne Ylivieskaan, niin kyllä sen rakentaa Sievi Hyvinvointitilat. Olemme olleet todella tyytyväisiä."