Sievi Hyvinvointitilat – investointivapaat palveluasumisen kiinteistöratkaisut

Sievi Hyvinvointitilat yrityksenä

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa toteutamme hoivakoteja vanhuksille ja kehitysvammaisille, ryhmäkoteja nuorille sekä päiväkoteja lapsille. Me vastaamme hankkeen onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Huolehdimme tontista, tilojen suunnittelusta, rahoituksesta, lupa-asioista ja rakentamisesta. Avaimet käteen -kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa.

Vuokralaiselle investointivapaiden tilojen hankinta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Konseptimme mahdollistaa toimintojen tehostamisen siten, ettei asiakkaan omia pääomia sitoudu hoivakiinteistöihin.

Hoivatilojen kokenut hankekehittäjä

Sievi Hyvinvointitilat on hoivarakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Olemme toteuttaneet kymmeniä hoiva- ja sosiaalitiloja. Sievi Group -konsernin oman suunnittelun ja elementtitehtaan ansiosta tuotanto on korkealaatuista sekä kustannustehokasta.

Kanssamme on vaivatonta toimia. Projektien onnistumisen takaa vahva pohjalainen sitoutuminen ja vankka kokemus hoivakotien suunnittelussa ja rakentamisessa. Asiakkaanamme teet yhden vuokrasopimuksen, jossa on ennalta sovittu vuokra ja sisältö. Takaamme myös rakennusprojektin aikataulun pitävyyden. Voit luottaa, että tilat valmistuvat sovittuun päivään mennessä.

66

Liikevaihto M€ (2019)

Sievi Hyvinvointitilat kuuluu Sievi Group -konserniin, ja hoiva- ja sosiaalitilojen tuotannossa hyödynnämme koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

120

Henkilökunta

Konsernimme 120 ihmistä sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen sekä sen kehittämisen puolesta.

150

Rakennuskohteet (vuosittain)

Viihtyisien ja laadukkaiden hyvinvointitilojen rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.