Talotekniikkapäällikkö

Talotekniikan ammattilainen, tule meille töihin!

Talotekniikkapäällikön tehtävässäsi vastaat hoivarakentamishankkeiden suunnittelun ohjauksesta sekä toimit projektien LVI-asiantuntijana. Ymmärrät suunnitteluprosessin riippuvuussuhteet ja omaat ystävällisen, mutta jämäkän otteen.  Suunnitelmallisuus ja sovittujen asioiden aikatauluttaminen ei ole sinulle vierasta. Talotekniikkapäällikkönä sinulla on hyvä mahdollisuus päästä näkemään oma kädenjälki osallistuessasi konseptimme kehitykseen talotekniikan näkökulmasta. Vastaat mm. suunnittelusopimuksista ja talotekniikkaurakkaneuvotteluista. Työtehtäviesi laajuus voidaan sovittaa aiemman kokemuksen ja vahvuuksiesi mukaan.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Ymmärrät kumppanuuden merkityksen ja olet tottunut tiimityöskentelyyn. Sinulla on aito palo johtaa suunnittelua järjestelmällisesti sekä valvoa, että asiakkaalle lupaamamme korkea laatu toteutuu myös talotekniikan osalta. Haluat oppia ja kehittyä erityisalamme parhaimmistoon. Talotekniikkapäällikkönä haluat auttaa sekä tiimiäsi että yhteistyökumppaneitamme onnistumaan. Arvostamme positiivista asennettasi, sitoutumistasi ja paneutumistasi työhön. Tunnistat itsestäsi ahkeran ja tunnollisen tyypin.

Työtehtävät edellyttävät LVI-alan korkeakoulututkintoa ja kevyesti matkustusvalmiutta. Työskentelypisteesi voi olla Vantaalla, Tampereella, Vaasassa, Kokkolassa, Sievissä, Oulussa tai vaikka Haapavedellä. Myös etätyöskentely on täysin mahdollista!

Sievi Hyvinvointitilat on hoiva- ja päiväkotirakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Tarjoamme huippupaikan kasvavassa liiketoiminnassamme vuokrattavien erityisasumisen ja hoivakiinteistöjen rakentamisessa. Ammattitaitoinen ja kannustava työyhteisö tukee ja auttaa sinua menestymään työssäsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti. Meillä voit aidosti itse vaikuttaa omaan ansaintatasoosi!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@sievihvt.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

Täytämme tämän paikan heti lomakauden jälkeen elokuussa. Ethän jätä hakemusta viime tippaan – ilmoita itsestäsi viimeistään 3.8.2020 mennessä.

Tervetuloa meille!

Työnhakulomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg.