Vastaava työnjohtaja Karstulaan

Työnjohtaja, tule meille töihin!

Palkkaamme Karstulaan vastaavan työnjohtajan palveluasumisen -hoivahankkeeseemme. Kohde on laajuudeltaan noin 1500 m2.

Vastaavan työnjohtajan tehtävässäsi toimit työmaan toimitusjohtajana. Arvostamme positiivista asennettasi, sitoutumistasi ja paneutumistasi työhön. Tunnistat itsestäsi ahkeran ja tunnollisen tyypin. Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Sinulla on aito palo johtaa projektia suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti sekä valvoa, että asiakkaalle lupaamamme korkea laatu toteutuu. Ajattelet työntekijöiden parasta ja työturvallisuus on sinulle sydämen asia.

Nautit siitä, että voit hyödyntää koko organisaatiomme ammattitaitoa. Haluat oppia ja kehittyä hoivarakentamisen parhaimmistoon. Työmaan toimitusjohtajana haluat auttaa sekä tiimiäsi että yhteistyökumppaneitamme onnistumaan. Tehtävänäsi on poistaa laadukkaan rakentamisen esteet. Ymmärrät, että esimiestehtävä on palvelutehtävä. Sinulle on luontaista johtaa työmaaorganisaatiota edestäpäin, omalla esimerkilläsi. Kunnioitat viranomaismääräyksiä ja arvostat laadukasta suunnittelua. Haluat toimia niiden mukaan ja teet aktiivisesti töitä, jotta sidosryhmien yhteistyö on sujuvaa ja palvelee laadukasta työmaan rakentamista.

Työtehtävät edellyttävät rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa.

Sievi Hyvinvointitilat on hoiva- ja päiväkotirakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Tarjoamme huippupaikan vuokrattavien erityisasumisen ja hoivakiinteistöjen rakentamisessa, kasvavassa liiketoiminnassa. Ammattitaitoinen ja kannustava työyhteisö tukee ja auttaa sinua menestymään työssäsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti. Meillä voit aidosti itse vaikuttaa omaan ansaintatasoosi!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@sievihvt.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

Täytämme tämän paikan heti lomakauden jälkeen elokuussa. Ethän jätä hakemusta viime tippaan – lähetä kuitenkin viimeistään 16.4.2021 mennessä.

Tervetuloa meille!

Työnhakulomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, jpg.